Moeder AARDE

Moeder aarde is betrokken bij een groot transformatie proces. Dit grote transformatie proces begon bij de binnenkomst van de Waterman energie. De trillingen van moeder aarde verhogen naar een hogere staat. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor mensen om in bewustzijn te groeien en om vrede op aarde te creŽren.

In deze tijd, nu de trillingen van moeder aarde nog steeds verhogen, lijkt het misschien dat dualiteit meer vertegenwoordigd is dan voorheen. We vragen ons zelf vaker af waarom dingen gebeuren. Als moeder aarde zich voorbereid op een hogere staat van Zijn, een staat van eenheid, waarom zien we dan zoveel problemen om ons heen. Waarom is de natuur uit balans? Waarom zien we nog steeds geweld en gevechten om ons heen?

Misschien is het geweld en de dualiteit dat we zo veel zien wel een teken dat moeder aarde transformeert. Misschien is het een periode in tijd waarin we de dualiteit onder ogen moeten zien om bewust te worden en ons voor te bereiden op een tijd van eenheid?

Niemand weet precies hoe het grote plan eruit ziet, maar ik zie steeds meer mensen op zoek naar antwoorden. Overal waar ik kijk zie ik mensen zoeken naar antwoorden, sommigen in religie, sommigen in de natuur en sommige in kunst.

De Maya kalender vertelt ons dat er in 2012 een grote verandering zal plaatsvinden in tijd. Niemand weet wat het betekend.

ANDERE OUDE BOEKEN UIT VERSCHILLENDE RELIGIES HEBBEN 2010 BESCHREVEN ALS ENE SPECIAAL JAAR

Het enige feit dat er is en waar we allemaal mee eens kunnen zijn is dat moeder aarde verandert. Er zijn veel verschillende redenen om dit te verklaren maar niemand weet precies waarom. Ik geloof dat er een groter plan is waar we 'nog' niet veel van weten. Voor mij betekend het grote plan dat het universum en alle levende wezens betrokken zijn bij een proces. Zoals mensen die geboren worden, leven en sterven en dan weer geboren worden, het evolueert. Ik denk dat dit overal in het universum weerspiegeld word en het universum en moeder aarde evolueren.

Zoals Within Temptation zegt: we zijn een deel van een verhaal, deel van een sprookje. We zijn allen op reis niemand blijft achter, waar we ook gaan en wat de weg ook is.....

In deze tijd zie je veel mensen die de wereld willen veranderen door op te staan voor gerechtigheid, vrijheid, vrede, de natuur en zo moeder aarde te helpen herstellen.

Ik denk dat het goed is om moeder aarde en het proces waarin we zitten te helpen door een veld van eenheid te creŽren.

lichtmeesters en engelen begeleiden ons in onze levens. Je hoeft je hier niet altijd bewust van te zijn. Lichtmeesters en Engelen en andere wezens uit het universum hebben een belangrijke taak met betrekking tot de aarde en de mensheid. Ze zullen de mensheid en Moeder Aarde helpen in deze bijzondere periode. Wanneer je ergens tegenaan loopt in je leven dan kun je een Lichtmeester of Engel vragen om hulp. Wanneer je vraagt dan krijg je echt hulp! De Lichtmeesters en Engelen kunnen niet zonder toestemming iets doen. Er zijn ontzettend veel Lichtmeesters en Engelen. Hieronder vind je informatie over de Engelen en Lichtmeesters waar ik zelf een sterke verbinding mee heb en die ik vaker ben ' tegengekomen'. Deze lichtmeesters kun je ten alle tijden vragen wanneer je bijvoorbeeld door een moeilijk proces heen gaat. Ze zullen je altijd met veel liefde helpen!

MARIA

De moeder van het Hart. Moeder Maria helpt in deze bijzondere tijd met het openen van de harten van iedereen die erom vraagt. Ze houdt niet alleen het hart van de mensheid vast maar werkt ook aan het hart van moeder aarde. Nu in deze tijd de vrouwelijke kanten van de mensheid meer naar voren komen heeft zij een belangrijke taak. Wanneer je de hulp van Maria vraagt dan zal ze je laten voelen wat hartekracht en harteliefde is. Ze zal je op een dieper level de liefde van jezelf laten ervaren. Het is een koesterende zacht roze energie die diep doordringt in je hart.

MICHAEL

Michael is de meester in 'conflicthantering', hij is de strijder voor rechtvaardigheid, openheid en eerlijkheid. Met een open en eerlijke blik kan hij je duidelijk een spiegel voor zetten waardoor je jezelf steeds beter leert kennen en je 'moeilijkheden' onder ogen leert zien. Zijn liefde voor de mensheid is oneindig en hij zal alles doen om je te helpen op je spirituele pad. De energie van Michael is blauwachtig deze energie werkt verfrissend en verhelderend wanneer je het overzicht even kwijt bent.

KWAN YIN

kwan yin, de godin van barmhartigheid en genezing. Ze vertegenwoordigd de liefdevolle moeder kracht, ze is de vertegenwoordiger van het nieuwe leven en elke keer wanneer er een kindje geboren wordt is ze aanwezig bij dit proces en ondersteunt de moeder en baby. Ze werd in China vereerd als de moeder der moeders. Ze helpt bij het loslaten van karma.

SAINT GERMAIN

Saint Germain was in vorige levens onder andere Christian Rosenkreutz, Josef, Merlijn van Camelot en Proclus. Saint Germain is de kracht achter healing en helpt je bij je ascensie (verlichting) processen. Hij geeft wijsheid en kracht. Hij vertegenwoordigd de oerkracht van moeder aarde, de oorsprong.

MEDITIE VOOR MOEDER AARDE

Ga zitten in een comfortabele houding en sluit je ogen.

Adem diep en rustig in en uit.

Kom steeds meer in de stilte.

Ga met je gedachte naar je hart en voel je hartslag rustiger worden.

Voel de energie van warmte en liefde uitstralend vanuit je hart.

Deze energie vult je hele lichaam en aura en er ontstaat een perfecte harmonie.

Laat de energie uitbreiden en uitstralen.

Terwijl het stroomt in en om je lichaam brengt het healing.

Des te meer je opruimt in jezelf, des te meer healing je brengt aan moeder aarde.

Ga met je gedachte naar je voeten, terwijl de energie zachtjes doorstroomt in je systeem.

Voel met je voeten het contact met moeder aarde.

Verbind je hart aan moeder aarde en geef de energie door aan haar.

Je zult merken dat de energiestroom krachtiger wordt.

Er ontstaat een wisselwerking tussen jou en moeder aarde.

Ervaar deze eenheid en stilte en veranker het in je hart.

Weet dat je altijd verbonden bent met deze bijzondere energie.

Wanneer het voelt om de healing te stoppen, sluit het dan langzaam af met een grote dank aan moeder aarde.

Weet dat ze je altijd draagt en koestert.

Ze is de moeder der moeders.

Ze vertegenwoordigd de levenskracht.